Velež kompletan dočekuje Čelik

Nedostaje samo Pejić

Velež kompletan dočekuje Čelik

Četiri prvenstvena poraza u nizu i mršavih četrnaest bodova na kontu jasan su znak da alarm iznad Vrapčića uveliko zvoni.

Čelik je prepreka koju je imperativ uspješno apsolvirati. Toga su svjesni svi igrači Veleža.

"Pratio sam dešavanja u Čeliku u posljednje vrijeme, znam da nisu kompletni ali bez obzira na to za trijumf ćemo morati uložiti maksimalan napor. Atmosfera je bez obzira na poraz u Bijeljini jako dobra, a raduje i podatak da se neki igrači koji u prošlom kolu nisu mogli igrati sutra vraćaju u tim", kaže Mustafa Kodro kapiten Veleža.

Kodro poznaje dosta dobro Čelikov tim, a kao jedan od najjačih njihovih aduta ističe zeničku navalu.

"Dobro je što neće igrati Kajkut koji je u prošlom kolu igrao simultanku. I Barać je također opasan, a ni njega neće biti. Mešanović, Travančić, Stajić i ostali također igraju u dobroj formi. Drago mi je što ću nakon gotovo godinu dana vidjeti prijatelja Slobodana Lakićevića", dodao je Kodro.

Ibro Rahimić sutra na raspolaganju neće imati samo Matijasa Pejića, dok se u tim vraćaju Samir Merzić, Dino Hajdarović i Admir Kajtaz. Također pravo nastupa stekao je i povratnik Danijel Majkić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.