Velež opet vodi!

Pao i treći gol u Doboju kod Kaknja

Velež opet vodi!

E. Škorić

Mostarci su uspjeli ponovo doći do pogotka u Doboju kod Kaknja.

U sjajnom meču za sada tri pogotka i Velež ima 2:1 te je bliže pobjedi, mada i domaćin igra sjajno i učinit će ve da opet pomrsi račune Rođenima.

Mulić je s penala u prvom dijelu pogodio za 0:1, Nikolić izjednačio u 63. minuti na 1:1, a Samir Radovac pogodio za novu prednost Veleža.

Nije isključeno da do kraja vidimo bar još jedan pgoodak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Fejsal gol iz penala i prečka. Sad cemo opet do iduceg kola morat citat clanke kako je Fejsal vrhunski napadač i ljubimac navijača Veleža
2 3
Skandi
Forca Velez!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi