Velež remizirao sa Brestom

Rođeni iznenadili

Velež remizirao sa Brestom

A. Beganović

U okviru priprema za predstojeću sezonu fudbaleri Veleža su danas u Francuskoj odigrali prijateljski susret sa tamošnjim prvoligašem Brestom, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).

U prvom pripremnom susretu na turneji u Francuskoj izabranici Mirze Varešanovića su u duelu sa favoriziranim Brestom pružili dobru partiju i na kraju su sasvim zasluženo remizirali sa renomiranim protivnikom.

Brest je poveo u 25. minuti golom Baysse, da bi Kodro minut prije kraja susreta pogodio za konačnih 1:1.

Brest – Velež 1:1 (1:0)
Plongoven. Gledalaca 1.500. Strijelci: 1:0 Baysse (25.), 1 :1 Kodro (89.)
Brest: Elana - Baysse, Brou Apanga, Martial, Ferradj - Poyet, Grougi, Ewolo, Lesoimier - Ayité, Roux. Još su igrali : Mane, Sarr, Toure
Velež: Oštraković – Merzić, Kazazić, Kajtaz, Ivetić – Kodro, Demić, Hasanović – Rovčanin, Spahić, Okić. Još su igrali : Jazvin, Škaljić, Ćorić, Zolj, Durakovic, Lakičević, Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.