Velež sa 2:0 bolji od Gradine

Pripremna utakmica Rođenih

Velež sa 2:0 bolji od Gradine

Fudbaleri Veleža savladali su sa 2:0 Gradinu u Blagaju u pripremnoj utakmici uoči nastavka sezone u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH u izboru SportSport.ba za prošlu godinu, Amer Osmanagić, doveo je rođene u prednost već u petoj minuti, da bi konačnih 2:0 bilo nakon 22 minute igre kada je jedan igrač Gradine pogodio sopstvenu mrežu.

Trener Veleža Abdulah Ibraković bio je zadovoljan onim što su pokazali njegovi izabranici.

"Zadovoljan sam generalno govoreći kompletnim pripremama, ali mislim da moramo biti jednu nijansu agresivniji u igri. Ipak, očekujem da do utakmice sa Travnikom otklonimo neke pojedinosti i nedostatke u našoj igri, te se nadam da ćemo u nastavak prvenstva ući sa pobjedom", rekao je Ibraković za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.