Velež savladao ruskog prvoligaša sa 2:0
Rođeni na pripremama u Antaliji (FOTO. fkvelez.ba)

Odličan start priprema u Antaliji

Velež savladao ruskog prvoligaša sa 2:0

Velež nakon što je prije dva dana došao u Antaliju, odigrao je prvu prijateljsku utakmicu i savladao ruskog prvoligaša Tom Tomska rezultatom 2:0.

Rođeni su veoma dobro startovali sa pripremama u Turskoj. Mostarsku ekipu u vodstvo doveo je Damir Rovčanin. Prvo je Edin Pehlić šutirao škaricama, a golman ruske ekipe zakačio je malo loptu koja se odbila od prečku do nekadašnjeg člana Željezničara, koji ju je pospremio u mrežu.

Osim Pehlića, još jedan igrač koji je došao u redove Veleža u zimskom prelaznom roku, Nedim Hiroš, pokazao je da bi mogao biti Rođenim od velike koristi u nastavku sezone. Dojučerašnji igrač Olimpica sa 30-ak metara lobovao je golmana i postavio konačan rezultat susreta.

"Hvala Bogu sve ide po planu. Dobro smo igrali, ali može još bolje, jer smo svi još uvijek teški", rekao je Pehlić iz Antalije za SportSport.ba, dodavši:

"Polako se vraćam i do prvenstva ako Bog da bit ću onaj stari. Potrebno mi je samo još malo snage i bit će sve uredu. Uzvratit ću svojim igrama Mirzi Varešanoviću na povjerenju".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.