Pogledajte slavlje navijača i igrača Veleža nakon čudesne noći

Srušen AEK

Pogledajte slavlje navijača i igrača Veleža nakon čudesne noći

M. Šljivak

Velež je večeras na Grbavici srušio AEK.

Rođeni su u fenomenalnoj utakmici slavili sa 2:1, a nakon meča je naravno nastalo veliko slavlje.

Navijači i igrači ovog tima skupa su proslavili veliku pobjedu. Sasvim zasluženu s obzirom da su Rođeni večeras na Grbavici pokazali više od slavnog grčkog kluba.

I kada su gubili, odnosno kada je AEK poveo iz prve prilike izabranici Feđe Dudića nisu odustajali. Vjerovali su da mogu do dobrog rezultata što se na kraju pokazalo i presudnim.

Zajedništvo, koje krasi ovu ekipu ponovo je došlo do izražaja. Od prve do posljednje minute "disali" su jedan za drugog i to je recept. Samo tako naši klubovi mogu napraviti nešto u Evropi.

Međutim vremena za slavlje nema mnogo. Pred Veležom je velika prilika. AEK u ovom trenutku nije bolji od Veleža, bar ako ćemo suditi po prikazanom večeras na Grbavici. Rođeni imaju još mnogo toga za reći. Večeras će proslaviti, a sutra u nove pobjede.

A, kako su večeras nakon posljednjeg sudijskog zvižduka proslavili ovu veliku pobjedu sa svojim navijačima možete pogledati i u video prilogu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SamoVelezMostar
OVO JE ZA SVE DUSMANE KOJI SU HTJELI NAS UGASIT, MI NEPJEVAMO UZALUD "IZRONIO STARI ZA ONE STO GA VOLE!!!""
14 0
nedim1996
Budući šampioni BiH !!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi