Osim: Nekako smo ugurali dva gola
FOTO: A. Čaušević

Reakcije nakon utakmice protiv Sloge

Osim: Nekako smo ugurali dva gola

Haris Zilić

Efikasan fudbalski meč u Gabeli odigrali su Velež i Sloga u okviru 19. kola Premijer lige BiH. Utakmica je odigrana po veoma teškom terenu, a okončana je rezultatom 2:2. Bod s kojim sigurno mogu biti zadovoljniji gosti iz Doboja.

Nakon utakmice stigle su i prve reakcije.

Izjavu je dao trener Rođenih Amar Osim.

"Hvala ljudima iz GOŠK-a što su nam omogućili da se ovdje osjećamo kao domaćini. Zahvaljujem se u svoje ime i ime kluba. GOŠK je nama izašao u susret, a sutra će oni igrati po ovom katastrofalnom terenu.

Što se tiče igrača, borili su se koliko su mogli. Imali smo puno više šansi po ovom katastrofalnom terenu. Sloga je zabila dva jako lijepa gola, prišli su i zabili", rekao je Osim i dodao:

"Uz malo više sreće mogli smo doći do pobjede. Morali smo se dobro potruditi da uguramo dva gola. Danas smo dali sve od sebe. Mislili smo da ćemo pobijediti, ali na ovakvom terenu ne uzima bolji, nego ko se bolje snalazi."

O suđenju koje je danas bilo loše, pogotovo kod prvog gola Sloge?

"Viša sila je kiša, loš teren, svi akteri su tu da ne prave greške, sada je li neko pravio greške vidjet ćemo kad pregledamo snimak. Nismo imali sreće u nekim stvarima. Na ovakvom terenu se teško može igrati. Imali smo dobrih situacija, ali ponavljam Sloga je zabila dva sjajna gola, čestitam im na tome."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalno o sezoni?

"Imamo bodova koliko imamo, možda smo više zaslužili. Bilo je nekih utakmica pogotovo kući gdje smo mogli više, izborili smo se za ovo, ali to je to."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Kada je ovom krmetu dozvoljenoda se bavi sportom onda znate da je sport u BiH davno umro.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi