Rođeni jači za zvučna imena, Dudić hvali Tuzla City
FOTO: A. Čaušević

Odradili trening u sjajnoj atmosferi

Rođeni jači za zvučna imena, Dudić hvali Tuzla City

Haris Zilić

Velež se vrijedno sprema za duel 22. kola Premijer lige BiH za Tuzla City.

Rođeni su danas odradili posljednji trneing pred utakmicu, koji je protekao u odličnoj atmosferi.

Trener Feđa Dudić je pohvalio Tuzla City, ali također ga raduje činjenica da se neki igrači vraćaju nakon suspenzije kao što su Samir Radovac i Džemam Zajmović pa će stručni štab Veleža biti i na slatkim mukama oko sastavljanja ekipe.

"Odmah su iza Zrinjskog i u ove tri utakmice su imali kontrolu igre, ali ušli su u neki loš ritam. Ekipa su za svaki respekt. Šef Musemić to odlično radi. Najozbiljnije ćemo shvatiti ovu utakimcu, spremiti se što bolje i očekujem otvorenu utakmicu. Mi ćemo probati da ponovimo drugo poluvrijeme kao protiv Širokog gdje smo imali posjed lopte", rekao je Dudić i dodao:

"Ekipa je spremna, vraćaju nam se kartonirani igrači. Bit ćemo na slatkim mukama, ali izabrat ćemo najbolje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovome dodajmo da za sastav neće konkurisati Drina i Šikalo koji su vraćeni u juniorski tim Veleža kojeg očekuje veoma bitna utakmica u Tomislavgradu.

Duel Veleža i Tuzla Citya igra se u subotu sa početkom u 15 sati, a glavni sudija će biti Antoni Bandić iz Gruda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zalik
Samo 3 boda dolaze u obzir
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi