Velež zvanično proslavio 90. rođendan

Rođenima za rođendan

Velež zvanično proslavio 90. rođendan

M. Maksimović

U sklopu proslave 90. rođendana FK Velež, u Mostaru je održana večer pod nazivom ''Rođenim za rođendan'. Klubu su uručeni ključevi autobusa, kao najvrijednijeg poklona navijača, predstavljena je ekipa za narednu sezonu, ali je i odato prizanje starim asovima.

Tako su se na jednom mjestu našli Nusret Čerkić, Enver Marić, Blaž Slišković, Marijan Kvesić, Veselin Đurasović, Ibro Rahimić, Mirsad Mulahasanović, Milidrag Hodžić, Sejo Kajtaz, dok se prisutnima obratio Nusret čerkić popularni Dajdža, a Dušan Bajević trenutačno trener Atromitosa poslao je čestitku iz Grčke, baš kao i vatreni navijač, premijer Nermin Nikšić. Tu je uz navijče, bio još jedan Veležeovac, Zdravko Grebo.

U sklopu večerašnje proslave, zvanično su navijači Veleža svom voljenom klubu uručili ključeve autobusa koji je kupljen u posljednjoj akciji velikog broja navijača, ali ne samo navijača Veleža.

Autobus je večeras u bojama kluba predstavljen javnosti, a ključeve je sportskom direktoru uručio Sejo Tucaković navijač Rođenih iz SAD. Predhodno je na ekranu prikazana akcija u sklopu koje su prikupljena sredstva za kupovinu autobusa.

Igrači Veleža koji su zvanično predstavljeni večeras su upravo na plato stigli novim autobusom. Navijačima se u ime prve ekipe obratio kapiten Admir Kajtaz.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.