Velibor Đurić pozitivan na koronavirus, propušta tri naredne utakmice Radnika

Od nedjelje u izolaciji

Velibor Đurić pozitivan na koronavirus, propušta tri naredne utakmice Radnika

E. Škorić

Kapiten bijeljinskog Radnika Velibor Đurić također je pozitivan na koronavirus.

Sve je veći broj slučajeva u Premijer ligi BiH. Skoro kompletna ekipa Širokog Brijega je u izolaciji nakon što su bili pozitivni na testiranju na koronavirus, nekoliko članova stručnog štaba u HŠK Zrinjski također je pozitivno, a sada je stigla vijest da je zaražen i kapiten Radnika.

Đurić je boravio u Sarajevu gdje je pogađao nastavu za sticanje trenerske licence Nogometnog saveza BiH, zbog čega je propustio duel s Borcem iz Banjaluke, a naknadno je ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus.

"U subotu sam se vratio i osjećao sam malaksalost. Bolilo me grlo, osjetio sam da mi 'curi' iz nosa. Jučer sam se testirao, danas sam saznao da sam pozitivan. Molim sve ljude da se čuvaju i ako osjećate bilo kakve simptome, obavezno se testirajte", poručio je Đurić javnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On se od nedjelje nalazi u izolaciji i narednih 12 dana će provesti u karantinu. To znači da će propustiti tri utakmice Radnika, prije svega sutrašnju u Kupu BiH u Tuzli protiv FK Tuzla City.

Top Komentari

Hellas
Kraj sezone proglasavajte prvaka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi