Velibor Vasilić karijeru nastavlja u Hartbergu!

Željo i bez Vasilića u narednu sezonu

Velibor Vasilić karijeru nastavlja u Hartbergu!

A. Beganović

Iskusni stoper Velibor  Vasilić napustio je redove Željezničara, a karijeru će nastaviti u austrijskom drugoligašu Hartbergu.

Aktuelni bosanskohercegovački prvak, Željezničar, u narednu sezonu uči će bez standardnog stoperskog para, Vasilić-Bogičević.

Naime, Bogičević je već ranije napustio pripreme Željezničara te je otišao u Izrael gdje će nastaviti karijeru, dok je Vasilić jučer otputovao u Austriju gdje je potpisao ugovor sa tamošnjim drugoligašem Hartbergom.

"Hvala Željezničaru za sve, hvala vjernim navijačima, šefu i njegovim saradnicima, kao i mojim bivšim saigračima. Period proveden u Željezničaru nikad neću zaboraviti, a Plavim želim mnogo sreće u Ligi prvaka. Jučer sam u Austriji potpisao ugovor sa Hartbergom, došao sam po stvari i već u četvrtak se moram javiti na prozivku", za SportSport.ba je izjavio Vasilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.