Veličanstven doček za Halilhodžića u Alžiru

Alžirci zaluđeni fudbalom

Veličanstven doček za Halilhodžića u Alžiru

Midhat Šljivak

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić vodio je selekciju Alžira do najvećeg uspjeha u povijesti.

Osmina finala Svjetskog prvenstva i žestok otpor selekciji Njemačke stavili su Alžir u prvi plan. Navijači su naprosto zaluđeni fudbalom u proteklom periodu, a Vahid Halilhodžić trenutno važi za heroja nacije.

Veličanstven doček su alžirski navijači priredili svojim junacima. Hiljade Alžiraca je dočekalo fudbalere, koji su sa vrha autobusa pozdravljali publiku.

Ipak, glavna zvijezda je bio Vahid Halilhodžić koji će, vjerovatno usprkos velikoj želji navijača za njegovim ostankom, napustiti klupu ove selekcije, te se vratiti klupskim angažmanima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.