Veličanstvena Neymarova varka

Brazilac u željenoj formi

Veličanstvena Neymarova varka

Teme:

„Neymar je odigrao savršenu utakmicu. I u fazi odbrane i u fazi napada bio je sjajan. Ali, to je ono što i očekujemo od njega, njegovi su kapaciteti zaista veliki. Saradnja njega i Messija ide tačno u smjeru u kakvom smo i očekivali'', bio je komentar trenera Barcelone Gerarda Martina na igru Brazilca Neymara sinoć protiv Seville .

U 30. minutu seusreta Neymar je na sredini terena napravio i vjerojatno potez utakmice. Sjajnim driblingom petom potpuno je izbacio iz igre Sevillinog čuvara, koji je nekoliko sekundi ostao skamenjen razmišljajući što se zapravo dogodilo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.