Velika afera pred SP: Sampaoli seksualno zlostavljao kuharicu!
Aferu je Argentinski savez svim silama pokušao "ugušiti" i sakriti kako se ne bi stvorila negativna atmosfera pred veliko takmičenje

Nove optužbe na račun selektora Gaučosa

Velika afera pred SP: Sampaoli seksualno zlostavljao kuharicu!

Edmir Škorić

Samo nekoliko dana pred početak Svjetskog prvenstva u Rusiju stižu šokantne vijesti iz Argentine.

Jorge Sampaoli, selektor Argentine, nije baš omiljen u Argentini zbog određenih postupaka, ali sada je novinar Gabriel Anello odlučio da u javnost izađe s nekim šokantnim stvarima i da jednostavno raskrinka Sampaolija.

On je naveo kako je Sampaoli seksualno zlostavljano i uznemiravao kuharicu koja je radila u Argentinskom nogometnom savezu (AFA) u Beunos Airesu. Navodno je postojala odranije afera između Sampaolija i zaposlene kuharce, ali je Savez učinio sve da se o tome ne napiše ni riječ u medijima.

"Pokušavali su sve sakriti, ali ljudi s kojima sam razgovarao su mi potvrdili da se incident dogodio. To je nešto opasno za Sampaolija i reprezentaciju", poručio je Anello.

Prema informacijama koje stižu iz Argentine zlostavljena žena je izrazila želju da porekne sve, ali na taj se korak odlučila zbog velikog pritisaka Argentinskog saveza koji joj je navodno nudio ogroman novac kako bi prešutjela.

Ova vijest već je objavljena u mnogim argentinskim medijima i samo je nova negativna stvar koja se veže za Argentince koji ionako imaju ogroman pritisak pred početak Mundijala.

Top Komentari

pticijaprcija
Čika ga malo ohladio, vi odmah afera..
5 2
Conor Mc Gregor
Ubit govno
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti