Velika pobjeda Granade, remi Sociedada i Villarreala

Velika pobjeda Granade, remi Sociedada i Villarreala

Adnan Beganović

U okviru 35. kola Primere fudbaleri Granade su s minimalnih 1:0 savladali Getafe, dok su Real Sociedad i Villarreal podijelili bodove.

Granada je u duelu sa Getafeom došla do zlata vrijedne pobjede u borbi za opstanak. Slavili su fudbaleri Granade sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Jara u 18. minuti.

Sociedad i Villarreal su u derbiju začelja podijelili bodove. Nakon 90 minuta na smefaoru je stajalo 1:1, a prvi su do vodstva došli fudbaleri Žute podmornice. Igrao se 42. minut kada je Senna pogodio za 0:1, a Vela je pet minuta prije kraja postigao pogodak za konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.