Velikani žele mladog italijanskog golmana

Velikani žele mladog italijanskog golmana

M. Šljivak

Mladi italijanski golman Mattia Perin nalazi se na meti mnogobrojnih velikih evropskih klubova.

Perin trenutno brani u Pescari na posudbi iz Genoe, a njegov agent Matteo Roggi je za italijanske medije istakao kako se Arsenal rapsitivao za Perina, a također su interes pokazali Milan i Barcelona.

"Mnogo klubova je zanteresovanu za Mattiju među kojima su Arsenal, Milan i Barcelona. Na kraju sezone će se on vratiti u Genou i mislimda će bar jednu sezonu ostati tamo. Prije nekoliko dana je produžio ugovor do 2017. godine. Ubjeđen sam da će naredne sezone braniti za Genou. Ukoliko ga neko želi kupiti, minimalna cijena je 20 miliona eura", rekao je agent ovog mladog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije