Veliki interes za prvi otvoreni trening Argentinaca

Traži se karta više

Veliki interes za prvi otvoreni trening Argentinaca

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Alejandro Sabella odlučio je sutrašnji trening Gaučosa otvoriti za javnost, pa će tako oni najsretniji fanovi selekcije protiv koje Bosna i Hercegovina otvara svoj debitantski nastup na Mundijalu moći pratiti trening svojih fudbalera.

Teren na kojem će trenirati reprezentacija Argentine navijači ove južnoameričke zemlje okupirali su noć prije treninga, a interes za gledanje treninga Sabellih izabranika bio je itekako velik.

"Želim vidjeti Messija, Di Mariju i ostale argentinske zvijezde. Prava je šteta što su dozvolili da trening prati tek 4000 gledalaca, kad već stadion ima kapacitet 20.000 sjedećih mjesta", rekao je Ronaldo Guimaraes, profesor tjelesnog odgoja koji je čekao dva sata u redu kako bi kupio svoju ulaznicu za trening Gaučosa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.