Veliki Realov promašaj se pretvara u zvijer: Šta danas radi Royston Drenthe?

Iskusni Nizozemac

Veliki Realov promašaj se pretvara u zvijer: Šta danas radi Royston Drenthe?

A. Čaušević

Royston Drenthe se smatra jednim od najvećih promašaja u historiji Reala jer se za pet godina na Santiago Bernabeu stadionu uopšte nije proslavio. 

Nizozemac je napustio Real 2011. godine, u međuvremenu je promijenio veliki broj klubova i trenutno je član trećeligaša Kozakken Boysa.

Drenthe je ove sezone praktično bez nastupa, a čini se da više vremena provodi u teretani i okrenuo se uglavnom vježbanju. Kako to izgleda pogledajte ovdje. 

Ovaj 33-godišnjak je na društvenim mrežama objavio nekoliko video klipova kako trenira. Nada se da će jačanjem svog tijela dobiti novu priliku da pokaže svoje fudbalsko znanje.

Interesantno prije dvije godine Drenthe je okačio kopačke o klin, ali se ponovo odlučio baviti fudbalom u rodnoj Nizozemskoj. Međutim, za sada mu ne ide kako je zamislio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHxemXPhL4p/[/instagram]

Proljetos se za kratko bavio i glumom nakon što se pojavio u nekoliko epizoda serije Mocro Maffia.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi