Veliki udarac za Portugal pred meč sa Velsom

Pepe propušta polufinale?

Veliki udarac za Portugal pred meč sa Velsom

D. Vejo

I Portugal se suočava sa povredama...

Prema pisanju inostranih medija, štoper Portugala Pepe upitan je za poolufinalni meč Eura sa Velsom. On danas nije mogao da trenira zbog povrede zadnje lože dobijene u meču četvrtfinala sa Poljskom.

Nakon detaljnih pregleda, oglasio se i stručni medicinski tim.

"Pepe ima jake bolove u predjelu mišića zadnje lože te zbog toga nije bio u stanju da trenira danas. Vidjet ćemo šta će biti do sutra, mi ulažemo sve napore kako bi ga vratili u pogon i osposobili za meč sa Velsom što će biti veoma teško", rekli su doktori.

Kada je riječ o povredama, najviše problema sa ne igranjem ima njemačka selekcija. U sastavu neće biti Khedire, Gomeza i Hummelsa ali je i Schweinsteiger pod zankom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi