Veliko interesovanje za Trophy tour u Skenderiji

Posjetioci uživaju

Veliko interesovanje za Trophy tour u Skenderiji

Veliki broj novinara imao je priliku upoznati se sa raznim aktivnostima koje je Coca Cola pripremila u sklopu FIFA World Cup Trophy toura. 

Posjetioci su uživali u izvođenju penala, mjerila se i preciznost udarca, a neki su uživali igrajući Play station. Građani našeg glavnog grada Skenderiju su počeli pohoditi već oko 11 sati, iako je manifestacija zvanično trebala započeti dva sata kasnije.

U Skendriji je prisutan i ambasador Trophy toura Predrag Pašić, kao i nekadašnji reprezentativci Muhamed Konjić, Vlatko Glavaš i Vedin Musić.

Vlada dobra atmosfera i sve je u znaku Svjetskog prvenstva. Organizatori su se potrudili da sve bude na najboljem mogućem nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.