Veliko pojačanje Rome konačno stavilo potpis na ugovor
Foto: Twitter/AS Roma

Na Olimpico stigao supertalentovani napadač

Veliko pojačanje Rome konačno stavilo potpis na ugovor · Zvanično

Roma je danas konačno finalizovala jedan od najvećih transfera dosadašnjeg dijela ljetnog prelaznog roka

Naime, od danas je supertalentovani Justin Kluivert i zvanično član Rome. Ovaj 20-godišnjak je u Rim stigao još prije 10-ak dana, ali je tek danas potpisao ugovor sa Romom.

Justin Kluivert, inače sin nekadašnjeg napadača Barce Patricka, u redove rimske Vučice stiže iz Ajaxa, a navodno će holandski klub od njegovog transfera inkasirati 17.25 miliona eura uz dodatnih 1.5 miliona eura u bonusima.

Ovaj mladi napadač iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Ajaxa, a u 30 nastupa u elitnom rangu holandskog fudbala je upisao 10 golova i pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi