Veliko pojačanje za Posušje: Jure Glavina se vratio na Mokri Dolac
FOTO: jabuka.tv

Ofanzivac ponovo u dresu Posušja

Veliko pojačanje za Posušje: Jure Glavina se vratio na Mokri Dolac

Samir Mlaćo

Jure Glavina ponovo je obukao dres HŠK Posušje, jesenjeg prvaka Druge lige FBiH grupa Jug.

Ovaj Širokobriježanin posljednjih pola godine proveo je u redovima prvaka Kanade FC Toronto, ali se odlučio za povratak u BiH. Postigao je dogovor sa čelnicima Posušja i u drugom dijelu sezone će biti veliko pojačanje za tim sa Mokrog Doca.
"Presretan sam što sam ponovno obukao dres Posušja i nadam se kako ćemo ove sezone sa našim navijačima napokon donijeti toliko željenu titulu prvaka Druge Lige FBiH-Jug“! Veselim se igrama u Posušju i hvala predsjedniku i šefu struke na ukazanom povjerenju", kazao je Glavina za facebook stranicu HŠK Posušje.

Ovaj 28-godišnji ofanzivac nosio je i dres Čapljien, Širokog Brijega, Sloge Ljubuški, Gruda, Zmaja iz Makarske, njemačkog Drenstelnfurta...

Top Komentari

Gari Garinča
Posušje novi član 1 lige F BiH.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti