Makedonac u formi

Velkoski: Ambicije kluba uvijek ispred ličnih ambicija

Makedonski napadač Krste Velkoski postigao je pogodak u 2:0 pobjedi Sarajeva nad Drinom u zaostalom susretu petog kola BHT Premijer lige BiH.

“Stvarno teška utakmica po teškom terenu, ali srećom na vrijeme smo dali gol. Nismo dozvolili da nam protivnik zaprijeti i nadam se da ćemo seriju produžiti i za vikend”, rekao je Velkoski za naš portal, dodavši kako njegova golgeterska serija nije najbitnija.

“Uvijek stavljam ambicije kluba ispred ličnih ambicija. Najbitnije da Sarajevo pobjeđuje, a golovi će doći”.

Pred bordo timom je teško gostovanje na Pecari kod Širokog Brijega, lidera na tabeli.

“Široki će biti težak protivnik. Oni su, uz Sarajevo, najkvalitetniji u ligi i neće biti nimalo lagano”, dodao je Makedonac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.