Velkoski: Bolji smo od Banantsa i to ćemo pokazati

Prvo pretkolo Evropske lige

Velkoski: Bolji smo od Banantsa i to ćemo pokazati

Endin Čaušević

FK Sarajevo sutra u Jerevanu igra protiv Banantsa utakmicu prvog pretkola Evropske lige.

Bordo tim će u prvoj utakmici sigurno željeti ostvariti što bolji rezultat pred revanš koji se naredne sedmice igra na Koševu. Na press konferenciji napadač Sarajeva, Krste Velkoski, poručio je da je Sarajevo bolja ekipa i da će to sutra pokazati na terenu.

"Kao što je šef rekao dosta smo ovih dana analizirali igru Banantsa. Znamo njhove mane i spremni dočekujemo utakmicu. Nadamo se pozitivnom rezultatu i zbog toga smo došli ovdje. Poštujemo maksimalno Banants i znamo o kakvoj ekipi se radi. Mislim da smo mi bolja ekipa i da ćemo to pokazati sutra", rekao je Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Sretno Kapitenu...
4 0
velez mo
SRETNO SARAJEVO
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi