Velkoski: Fizički smo na zavidnom nivou, nadam se da ćemo nastaviti ovako

Kapiten FK Sarajevo

Velkoski: Fizički smo na zavidnom nivou, nadam se da ćemo nastaviti ovako

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas prijateljski susret protiv FK Desna u Antaliji, a isti je završen bez pogodaka. 

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je kapiten bordo tima Krste Velkoski koji kaže sljedeće:

"Pa dobro, rekli smo da nam je u ovim pripremnim mečevima rezultat manje bitan. Bitno je da odradimo što bolje taktički i kondiciono. Danas smo to ja mislim digli na jedan maksimalni nivo. Protiv ovakvih ekipa je bitno da se što više potrošiš. Odradili smo jednu dobru trening utakmicu, zadovoljni smo i sada se okrećemo novim stvarima", kaže Velkoski. 

Timu se priključilo i najnovije pojačanje Tino-Sven Sušić.

"Došao je Tino i još dva tri kvalitetna igrača. Nadamo se da će se što bolje spremiti i dokazati te nam pomoći u ostvarenju zajedničkih ciljeva".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas je jedna ekipa izdržala svih 90 minuta. Za dva - tri dana imamo novi meč i siguran sam da će igrači koji danas nisu igrali tu dobiti šansu. Fizički smo na jednom zavidnom nivou, nadam se da ćemo nastaviti ovako i da ćemo biti što spremniji za nastavak prvenstva", kazao je na kraju Velskoski.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Mora te bit kad je kondicioni trener BETON
3 0
Armin29
Hajde da i to vidimo...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi