Velkoski i Cimirot nisu ozbiljnije povrijeđeni

Povrijeđeni na Grbavici u velikom derbiju

Velkoski i Cimirot nisu ozbiljnije povrijeđeni

Fudbalski klub Sarajevo slavio je jučer u okviru 13. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Željezničara rezultatom 2:1. 

Meho Kodro morao je napraviti dvije prinudne izmjene zbog povreda. Gojka Cimirota zamijenio je Džemal Berberović, dok je Haris Duljević na teren ušao umjesto povrijeđenog Krste Velkoskog. 

"Gojko Cimirot zadobio je udarac na početku utakmice i ima manju posjekotinu na predjelu stopala. Odmah na stadionu, nakon njegovog izlaska sa terena, urađen je pregled, na kojem je ustanovljeno da nije riječ o puknuću stopala. Gojko će biti nekoliko dana vam trenažnog procesa. Ipak trebao bi biti spreman za duel sa Vitezom," rekli su nam iz medicinskog tima FK Sarajevo. 

"Što se tiče Velkoskog, naš napadač je također zadobio jedan udarac zbog kojeg je prinudno morao napustiti teren. Prve pretrage pokazuju da nije riječ o ozbiljnoj povredu, ali će se kao i kod Gojka uraditi detaljni pregledi u narednim danima, kako bi se otklonila bilo kakva sumnja o težini povrede," kažu iz medicinskog tima FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.