Krste Velkoski za SportSport.ba pred duel u Zenici

Velkoski: Nadam se trijumfu i punom Koševu protiv Olimpica

FK Sarajevo sutra će u okviru 20. kola BHT Premijer lige gostovati na Bilinom Polju kod zeničkog Čelika. 

Bordo tim u nastavak sezone ulazi sa velikim ambicijama. Na Koševu žele opet vidjeti titulu, a u prelaznom roku dovedeno je nekoliko vrhunskih pojačanja. Jedno od njih svakako je i Krste Velkoski, makedonski internacionalac. 

Odradili smo vrhunske pripreme u Antaliji i ambicije kluba se znaju. Idemo na duplu krunu. Nadam se da ćemo te ciljeve ostvariti. Sve ovisi o nama, ekipa je zaista odlična i ako mi budemo igrali onako kako znamo neće biti nikakvih problema," rekao je Velkoski, a potom se dotakao i odluke N/FS BiH da zabrani dolazak gostujućim navijačima. 

"Zaista mi je žao što je tako, ali ja se nadam da ćemo i bez njihove podrške doći do pobjede, a onda da će Koševo biti puno protiv Olimpica," rekao je reprezentativac Makedonije, koji ističe kako je očekivao poziv u najbolju vrstu svoje zemlje. 

"Iskreno da kažem, očekivao sam poziv zbog onoga što sam uradio u jesenjem dijelu makedonskog prvenstva. Drago mi je što je taj trenutak stigao baš sada i nadam se da ću opravdati očekivanja selektora," rekao je Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.