Velkoski o Zmajevima: Obećava dobra forma Džeke i Pjanića

Makedonac za SportSport.ba

Velkoski o Zmajevima: Obećava dobra forma Džeke i Pjanića

Krste Velkoski će dugo pamtiti polusezonu koja je iza nas. Nakon što je iz Rabotničkog prešao u Sarajevo, njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom i ovaj Makedonac dospio je i do A selekcije svoje zemlje za koju je jučer upisao svoj drugi nastup.

"Ušao sam u igru u 55. minuti. Igrao sam desno, pa lijevo krilo. Kamerun i bez Eto'oa igra dobar fudbal ali mislim da ipak neće proći grupu. Igrao je i Adis Jahović i mislim da je opravdao očekivanja. Imao je jednu dobru priliku i namjestio jedan zicer." za SportSport.ba je nakon jučerašnjeg susreta Makedonije i Kameruna izjavio ofanzivni fudbaler Sarajeva i makedonski napadač Krste Velkoski.

Velkoski se osvrnuo i na šanse bh. reprezentacije na Mundijalu:

"Siguran sam da će BiH proći grupu, a uz malo sreće mislim da Zmajevi mogu i do četvrtfinala. Dobra forma Pjanića i Džeke puno obećava", smatra Velkoski, koji je na kraju istakao:

"Mislim da u Sarajevu ima dosta igrača na koje i selektor bh. reprezentacije u budućnosti treba obratiti pažnju. Tu prije svega mislim na Cimirota, Bilbiju, Jajala i Bandovića."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.