Napadač bordo tima prognozirao rezultate za SportSport.ba

Velkoski prognozirao nekoliko iznenađenja u devetom kolu

Napadač FK Sarajevo Krste Velkoski danas je na press konferenciji istakao kako se nada da će njegova ekipa ostvariti trijumf na Pecari i nastaviti pobjednički niz. 

Nakon odličnog ulaska u sezonu bordo tim je uvezao četiri neriješena rezultata, a u posljednje dvije utakmice upisana su dva trijumfa i prekinuta je loša serija rezultata. 

Krste Velkoski danas se osvrnuo na duel svog tima i derbi kola, ali je za SportSport.ba prognozirao i ostale rezultate devetog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. Makedonski reprezentativac u narednom kolu očekuje nekoliko iznenađenja.  Ovo je prognoza Krste Velkoskog: 

Vitez - Sloboda 1:0
Željezničar - Zvijezda 0:1
Radnik - Borac 1:0
Olimpic - Travnik 2:0
Široki Brijeg - Sarajevo 0:2
Čelik - Drina 2:0
Slavija - Mladost VO 2:1
Zrinjski - Velež 0:1

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.