Krste Velkoski oduševio navijače Sarajeva čestitkom za 74. rođendan

Slavljenička atmosfera u bordo klubu

Krste Velkoski oduševio navijače Sarajeva čestitkom za 74. rođendan

E. Čaušević

FK Sarajevo danas slavi svoj 74. rođendan, a čestitke za bordo klub stižu iz cijelog svijeta.

Mnogi bivši i sadašnji igrači Sarajeva oglasili su se na društvrenim mrežama kako bi čestitali rođendan bordo klubu, a to je uradio i kapiten Krste Velskostki.

Makedonac je na svom Instagram profilu objavio nekoliko videa kojim je čestitao rođendan klubu u kojem nastupa već duži period.

"Sretan rođendan voljeni klube i da svaki naredni dočekamo kao šampioni. 74 godine bogate historije, nastavimo zajedno pisati nove stranice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Krste, Makedonče ubavo, pitaru naš dobri.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi