Kapiten bordo tima pred vječiti derbi

Velkoski: Svjesni smo važnosti nedjeljnog meča

Kapiten FK Sarajevo Krste Velkoski poručuje pred derbi protiv Željezničara da je atmosfera u timu dobra i da su igrači spremni.

Sarajevo i Željezničar će u nedjelju poslijepodne odigrati novi derbi, a Velkoski je optimista:

"Naravno da nisam zadovoljan sa polusezonom. Bilo je i problema sa povredama Hebibovića i Ahmetovića. Idemo u ovaj meč da pokažemo kvalitet i da osvojimo tri boda pred našim navijačima. Spremni dočekujemo meč i nadam se pozitivnom rezultatu. Atmosfera je dobra, spremamo se dobro za utakmicu. Svjesni smo važnosti meča za navijače, ali i za nas. Vidjet ćemo šta će biti", rekao je Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti