Veloso na meti Genoe

Genoa želi još pojačanja

Veloso na meti Genoe

Uprava Genoe je odlučila da napravi tim koji će naredne sezone u Seriji A igrati još zapaženiju ulogu od one koju su igrali prošle sezone.

Nakon što su u svoje redove već doveli golmana Eduarda i napadača Lucu Tonija, sada se žele pojačati i u veznom redu. Odlučili su poslati ponudu lisabonskom Sportingu za vezistu Miguela Velosa, kojeg u svojim redovima žele vidjeti i Milan, te Fiorentina.

Uprava Genoe je odlučila Sportingu ponuditi 5 miliona eura i španskog veznjaka Alberta Zapatera koji se prošle sezone nije baš najbolje snašao u Genoi. Sporting se još nije izjasnio o ponudi, ali je teško vjerovati da će pristati na ovakvu ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije