Veloso: Želimo stvoriti povijest

Veznjak Portugala

Veloso: Želimo stvoriti povijest

Edmir Škorić

Portugalski veznjak Miguel Veloso vjeruje da njegova momčad može napraviti povijest u Južnoj Africi.

Portugal je na Svjetskom prvenstvu 2006. godine došao do polufinala, a Veloso tvrdi da se i u Južnoj Africi može ponoviti veliki uspjeh.

"Želimo stvarati povijest i to je naš cilj u Južnoj Africi. Najprije želimo odigrati dobro u prvoj utakmici i doći do pobjede nad Obalom Slonovače. Pokušat ćemo se plasirati u drugi krug i nastaviti san", kazao je veznjak lisabonskog Sportinga.

Portugal igra u skupini G zajedno s Brazilom, Sjevernom Korejom i Obalom Slonovače. Svoju prvu utakmicu igraj u utorak protiv Slonova u Port Elizabethu.

"Mislim da svaki igrač zna kakvu ima odgovornost prema reprezentaciji i Portugalcima. Pokušat ćemo dati svoj maksimum jer imamo cilj i želimo ga ostvariti", dodaje 24-godišnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.