Ventura: Da li ću dati ostavku? Da, ali uz jedan uslov
Foto: EPA

Želi novac

Ventura: Da li ću dati ostavku? Da, ali uz jedan uslov

E. Čaušević

Giampiero Ventura će gotovo sigurno napustiti selektorsko mjesto reprezentacije Italije nakon katastrofalnog rezultata.

Naime, Italija se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo prvi put nakon 1958. godine što je šok za sve navijače ove selekcije. Na najvećem udaru našao se Ventura koji je danas sigurno najomraženija osoba na Apeninima. Iako je rekao da neće podnijeti ostavku čini se da je vema brzo promijenio svoje mišljenje.

Italijanski stručnjak je danas bio opkoljen novinarima na aerodromu u Milanu, a sviju je zanimalo samo da li će podnijeti ostavku ili će čekati otkaz. Ventura je poručio da je spreman da ide, ali navodno traži 700.000 eura odštete.

"Da li ću dati ostavku? Da", kratko je prokomentarisao Ventura dok je prolazio pored novinara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi