Vermaelen: Barcelona se ne odbija

Belgijski reprezentativac

Vermaelen: Barcelona se ne odbija

Sada već bivši kapiten Arsenala Thomas Vermaelen pojačao je ekipu Barcelone. Iskusni defanzivac nije krio zadovoljstvo potpisom za jedan od najvećih svjetskih klubova. 

„Nisam puno razmišljao, Barcelona se ne odbija. Nadam se da ću kvalitetnim radom na treninzima izboriti mjesto u startnoj postavi,“ izjavio je Vermaelen.

„U Arsenalu je bilo jako teško. Izgubio sam mjesto u timu nakon povrede i mučio sam se da se vratim u formu. I pored toga mislim da sam igrao manje nego što sam zasluživao, ali to je sada iza mene. Sada sam igrač Barcelone, od danas kreću naporni treninzi i borba za mjesto u timu,“ dodao je belgijski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.