Vermaelen: Primamo previše golova

Belgijanac se konačno vratio

Vermaelen: Primamo previše golova

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su na domaćem terenu slavilli portiv Pescare sa 3:2 u meču 14. kola italijanske Serije A.

Vučica je na krilima sjajnog Edina Džeke stigla do nova tri boda i tako se vratila na drugo mjesto Serije A. Ipak, jasno je da je odbrana Rome sinoć bila dosta opuštena zbog čega je u posljednjim minutama Vučica strepila za pobjedu. Na teren se konačno vratio i Thomas Vermaelen koji se oporavio od povrede.

"Sjajan je osjećaj vratiti se na teren i sretan sam što sam zaigrao barem nekoliko minuta. Radio sam maksimalno na oporavku i nadam se da će sada napokon krenuti sve kako treba. Znali smo da je Juve kiksao i morali smo slaviti protiv Pescare. Istina je da smo primili previše golova i to moramo popraviti, moramo raditi na tome da igramo kao tim cijeli meč", rekao je Belgijanac.

Vermaelen je van terena bio skoro dva mjeseca, ali se konačno oporavio. Čelnici Rome nadaju se da će ovaj fudbaler konačno ući u dobru formu jer će u slučajnu nove povrede rimski klub prekinuti njegovu posudbi iz Barcelone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti