Vermaelen: Razočaran sam nakon poraza

Fudbaler Arsenala nakon utakmice

Vermaelen: Razočaran sam nakon poraza

Midhat Šljivak

Defanzivac Arsenala Thomas Vermaelen  razočaran je nakon poraza njegovog tima od Schalkea (2:0) na Emiratesu u trećem kolu grupe B Lige prvaka.

Vermaelen  smatra kako su on i njegove kolege dale svoj maksimum večeras, ali smatra da nisu stvorili dovoljno prilika za postizanje gola.

"Veoma sam razočaran porazom. U subotu smo izgubili od Norwicha i htjeli smo da popravimo utisak u ovom meču. Nažalost, ponovila nam se subota.
Dali smo 100% svojih mogućnosti, ali je bilo teško. Nismo stvorili dovoljno prilika za gol, a primili smo dva. Ovo su teški trenuci, ali će nas ovo natjerati da radimo još jače", rekao je Vermaelen.

Arsenal je trenutno drugi na tabeli grupe B sa šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.