Vernesu Selimoviću istekao ugovor sa NK Vitez

Iskusni nogometaš postao slobodan igrač

Vernesu Selimoviću istekao ugovor sa NK Vitez

S. Mlaćo

Veoma teška situacija vlada u NK Vitez.

Vitežani su jučer zvanično ostali i bez šefa stručnog štaba Slavena Musa, koji će u narednoj sezoni BH Telecom Premijer lige sa klupe predvoditi NK GOŠK iz Gabele.

Velikom broju igrača Viteza istekao je ugovor, pa će biti zanmljivo vidjeti u kakvom igračkom kadru će ovaj tim započeti pripreme.

Jedan od onih kojem je istekao ugovor jeste i iskusni Vernes Selimović (34), koji je u Vitez stigao iz Metalleghea. Selimović je za SportSport.ba potvrdio da se trenutno nalazi na odmoru, te da se čelnicima Viteza nije razgovarao o produženju ugovora, ali da će sve vjerovatno biti jasnije u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Metalleghe i Viteza, Selimović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Čeli, Željezničar, Zrinjski i bihaćko Jedinstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi