Veron: Bosna je jako brza i ofanzivna reprezentacija

Legendarni Argentinac o Zmajevima

Veron: Bosna je jako brza i ofanzivna reprezentacija

Juan Sebastian Veron je legenda argentinskog fudbala, čovjek koji je reprezentaciju predstavljao na tri završnice svjetskih prvenstava. 

Vjerovali, ili ne Veron i dalje igra. Ovaj fantastični Argentinac kapiten je Estudiantesa. Veron je za Argentinu skupio 73 nastupa, a bivši fudbaler Intera, Manchester Uniteda i Lazija ističe kako je važno da njegova reprezentacije ne podcijeni protivnike. 

"Bit će izuzetno važno u kakvo stanju će ekipa doći na Mundijal. Prije svega tu mislim na psihičko i mentalno stanje. Alejandro je veoma inteligentan trener koji radi dobro svoj posao. Jako je važno i da Messi bude potpuno spreman. Nigerijci uvijek puno trče, ali mislim da smo kvalitetniji od njih. Sa Bosnom smo igrali prije nekoliko dana, to je brza i jako ofanzivna reprezentacija, ali nismo imali mnogo problema sa njime," završio je Veron. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.