Veron neće pojačati redove Cityja

Roberto Mancini negirao glasine

Veron neće pojačati redove Cityja

Edmir Škorić

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini negirao je mogućnost da Juan Sebastian Veron pojača redove kluba sa Eastlandsa.

"Veron je moj prijatelj. Igrao sam s njim u Sampdoriji i Laziju a dok sam bio trener Intera on je igrao za mene", kazao je Mancini za web stranicu popularnih Građana, ističući da nema govora o dovođenju iskusnog Argentinca.

"Zvao sam ga kako bih ga pozdravio i u ragzovoru sam se našalio 'ako želiš možeš doći i igrati za City', no to je bila samo šala i Veron to zna. On igra za Estudiantes i sretan je tamo. Ne vidim mogućnost da nastupa za nas", istakao je italijanski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.