Verratti fotografijom izazvao bijes predsjednika PSG-a

Dokaz da ide u Barcelonu?

Verratti fotografijom izazvao bijes predsjednika PSG-a

E. Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti nalazi se na izlaznim pratima PSG-a jer mu je želja da svoju karijeru nastavi u Barceloni.

Verratti je nedavno imao sastanak s čelnicima francuskog kluba kojima je poručio da želi da ide u Barcelonu. Ipak, PSG ne želi da proda jednog od svojih najboljih igrača i u ovom klubu su odlučni da učine sve kako bi italijanski igrač ostao.

Vezni igrač PSG-a trenutno se nalazi na odmoru na Ibizi, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je žestoko naljutila predsjednika kluba iz Pariza. Naime, Verratti se slikao sa novinama Mundo Deportivo, a na naslovnoj strani piše da je on novi igrač Katalonaca.

"Verrattijeva fotografija sa novinama Mundo Deportivo? Predsjednik PSG-a je veoma ljud na njega i nimalo mu se ne sviđa potez Italijana", rekao je nekadašnji igrač francskog kluba Jose Cobos.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi