Verratti: Ibrahimović je rekao Ancelottiju da je Isus

Mladi Talijan o fantastičnom napadaču PSG-a

Verratti: Ibrahimović je rekao Ancelottiju da je Isus

Zlatan Ibrahimović jedan je od rijetkih igrača koji je u zadnjih deset godina u skoro svakoj sezoni uspio postati prvak zemlje u kojoj je igrao. 

Polazilo mu je to za rukom u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu, a sada i u PSG-u. Marco Verratti otkriva kako je Ibrahimovićevo samopouzdanje pomoglo svima u klubu sa Parka prinčeva. 

"Prije nego što smo osvojili titulu prvaka u sezoni 2012/2013. igrali smo sa Lyonom. Carlo Ancelotti je bio nervozan, a Ibra mu je prišao i pitao ga da li vjeruje u Isusa. Ancelotti je rekao da, a onda mu je Zlatan odgovorio 'Dobro, to znači da vjeruješ u mene. Možeš se opustiti'. Zlatan je takav, ima mnogo samopouzdanja," rekao je Verratti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.