Verratti: Igram za jedan od najboljih timova u Evropi

Vezni igrač PSG-a jasan po pitanju odlaska

Verratti: Igram za jedan od najboljih timova u Evropi

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana mnogo se pričalo tome kako bi Italijan Marco Verratti mogao napustiti redove Svetaca te se uputiti u neku novu sredinu.

Kao novi potencijalni klub spominjala se Barcelona koja je poslala ponudu PSG-u. Međutim, ovaj veznjak bio je jasan po pitanju odlaska iz Francuske.

"Želim da igram u Parizu. Ovdje mi je prelijepo. Sve imam, kako uslove u klubu tako i privatno. Ne vidim sebe u nekom drugom timu, postoji velika mogućnost da ovdje ostanem do kraja svoje fudbalske karijere. Nalazim se u jednom od najboljih timova u Evropi, volio bih da tako i ostane", rekao je za inostrane medije, Marco Verratti.

Podsjetimo, Verratti je tokom svog fudbalskog staža u dresu Svetaca do sada osvojio četiri titule prvaka Francuske, zatim državni Kup, tri Liga Kupa kao i tri Superkupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi