Verratti nema namjeru napuštati PSG

Želi ga Real, njemu lijepo u PSG-u

Verratti nema namjeru napuštati PSG

A. Beganović

Italijanski reprezentativac i fudbaler PSG-a, Marco Verratti, u posljednje vrijeme se sve više povezuje sa Real Madridom.

Nekadašnji fudbaler Pescare u posljednje vrijeme pruža dobre partije u dresu PSG-a, pa su mnogobrojni klubovi zainteresirani za njegovim uslugama.

Navodno Verratija u svojim redovima želi i Real, no mladi italijanski fudbaler ne želi se previše zamarati s tim pričama.

"Lijepoi je što se moje ime povezuje s velikim klubovima, ali ja sam zadovoljan u PSG-u, tako da i u budućnosti želim biti dio ove ekipe. Nemam razloga da napuštam PSG", izjavio je Verratti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Verratti je u PSG stigao 2012. godine iz Pescare, a u ovoj sezoni je odigrao 14 utakmica za francuskog prvaka i  upisao je tri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.