Verratti 'ohladio' velikane: Mogao bih u PSG-u završiti karijeru

Od 2012. je na Parku prinčeva

Verratti 'ohladio' velikane: Mogao bih u PSG-u završiti karijeru

Ime Marca Verrattija gotovo u svakom prijelaznom roku se dovodi u vezu s najvećim evropskim klubovima.

Italijan je već godinama jedan od najboljih igrača PSG-a, a njegove igre ne prolaze neopaženo i prilično je dugačka lista klubova koji ga žele, međutim nijedna od ponuda nije zadovoljila kako Verrattija, tako i Parižane.

Verratti ne bi imao ništa protiv da potpiše novi ugovor, štaviše i da završi svoju karijeru na Parku prinčeva.

"Najčešće nisam uključen u pregovore. To su stvari o kojima brinu moj agent i uprava, ali još nismo ništa potpisali. Ne bih imao ništa protiv da ostanes. Uskoro punim 27 godina, ako dogovorimo nastavak saradnje to će biti na četiri ili pet godina, mogao bih ovdje i da završim karijeru", kazao je Verratti.

Prije nego što je došao u francuski klub, Verratti je nastupao u Italiji za Pescaru. Dosad je za Svece odigrao ukupno 265 utakmica i pritom postigao osam golova uz 45 asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti