Verratti: Pitao sam se trebam li ostati u PSG-u

Italijan priznao

Verratti: Pitao sam se trebam li ostati u PSG-u

Italijanski vezni fudbaler Marco Verratti priznao je da je ovog ljeta ozbiljno razmatrao opciju odlaska u Barcelonu.

Španski mediji su tokom cijelog prelaznog roka špekulisali o dolasku Verrattija na Camp Nou stadion, ali uprkos velikim naporima Barce to se na kraju nije dogodilo. 

Verratti je nekoliko mjeseci kasnije priznao da je razmišljao o ovakvom scenariju. 

"Po prvi put u pet godina sam se zapitao trebam li ostati ovdje. Ljudi misle da ja za PSG igram radi novca, ali to mogu dobiti i negdje drugo. Da sam se odlučio otići na ljeto, klub koji bi me doveo platio bi 100 miliona eura, a ja bih zarađivao mnogo više. Neymar je također mogao zarađivati više da je otišao u Manchester City ili Chelsea. On nije došao ovdje zbog novca, već radi projekta. Isto je i sa mnom", rekao je Verratti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti