Verratti: Želim opet raditi s Ancelottijem

Odlazi li u Bayern?

Verratti: Želim opet raditi s Ancelottijem

Edmir Škorić

Marco Verratti spreman je da ponovo sarađuje s Carlom Ancelottijem.

Verratti i Ancelotti su imali dobar odnos u PSG-u, a Ancelotti bi od ljeta trebao preuzeti Bayern i možda baš Verrattija dovede u Minhen. Što se igrača tiče, on ne bi imao ništa protiv.

"Čuo sam se s Ancelottijem, čestitao sam mu što će voditi Bayern. Jednog dana bi volio da ponovo sarađujemo. Makar u reprezentaciji. To je čovjek velikog srca", rekao je Verratti, koji je potom prokomentarisao neke od svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Rabiot? Nikada nisam vidio tako snažnog 20-godišnjaka. On je previše iskusan i jak za svoje godine. Ibrahimović je vrlo osjetljiv čovjek. Teško je povjerovati ovako sa strane kada gledate, ali znam ga dobro", dodao je sjajni veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.