Verrattija žele mnogi, ali on ima samo jednu želju

Ne krije gdje bi volio igrati

Verrattija žele mnogi, ali on ima samo jednu želju

Posljednjih mjeseci o sudbini Marca Verrattija se mnogo špekuliše. Verrattija žele gotovo svi veliki engleski klubovi, ali i oni najveći italijanski, međutim njegova želja je da karijeri nastavi u Španiji. 

U razgovoru za inostrane medije Verratti je izjavio da bi, ukoliko bi se našao u situaciji da može birati, izabrao Barcelonu koju smatra najboljim klubom na svijetu. 

"Barcelona je za mene najbolji klub na svijetu. Ako bih bio u prilici da biram, otišao bih tamo", priznao je Verratti, a na cijelu priču se nadovezao i njegov agent koji podsjeća da se u cijeloj priči najviše pita Paris Saint-Germain.

"U Parizu o tome neće ni pregovarati. Jednostavno, oni ne žele da prodaju Verrattija i ne radi se o 80 ili 100 miliona eura. U klubu neće ni saslušati ponudu, Verratti ne ide nigdje", istakao je agent. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je na Park prinčeva stigao 2012. godine za 12 miliona eura iz Pescare. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi