Veselinović: Mladost nema šta da izgubi, a mi imamo mnogo toga

Veznjak Plavih

Veselinović: Mladost nema šta da izgubi, a mi imamo mnogo toga

S. Grebović

Ekipe Željezničara i Mladosti iz Doboja kod Kaknja će odmjeriti snage u okviru 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH u subotu od 18 sati na stadionu Grbavica.

Svoja očekivanja od ovog susreta iznio je krilni igrač Željezničara Mladen Veselinović.

"Mislim da je najbitniji kontinuitet u igri. Kada igramo pred nred našim navijačima tada smo puno bolji i konkretniji. Čim odemo negdje na gostovanje druga je priča. Uzrok tome je svakakoi teren, jer nije isto igrati na najboljem terenu u državi kao što je Grbavica i negdje drugo gdje domaći ne zalijevaju teren. U ekipi imamo dosta individualaca kojima to ne paše, ali šta je tu je. Ovdje smo bili bolji i od Borca i od Slobode i nismo dobili, a obje te utakmice smo trebali pobijediti. Vidjeli ste reprezentaciju. Odigraju sjajnu utakmicu protiv Finske, a svega par dana kadnije u potpunosti podbace. Mladost u ovoj utakmici nema šta da izgubi, a mi imamo dosta toga. Svjesni smo toga da se svi se žele pokazati u najboljem svjetlu na našem stadionu", poručio je Veselinović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mazi
E moj Mladene , bolji ste možda bili na Grbavici 1. kolo . Prošlo kolo vam je rezultat rekao ko je bio bolji .
0 3
nijepoznat
Sretno
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi