Vešović: Husejinović može sam odlučiti pobjednika

Trener Zete hvali bordo momčad

Vešović: Husejinović može sam odlučiti pobjednika

Teme:

Uoči duela Sarajeva i Zete održana je press konferencija na kojoj se novinarima obratio trener crnogorske momčadi, Rade Vešović, koji za bordo momčad ima samo riječi hvale.

Na press konferenciji Vešović je istakao da Sarajevo ima nekoliko izvrsnih pojedinaca, a posebno je pohvalio Saida Huseinovića.

"Naša ekipa je veoma mlada, većina mojih igrača nikad nije igrala pred velikim brojem gledalaca, koliko će sigurno sutra biti na Koševu. To nam može zadati dosta problema", istakao je Vešović i dodao:

"Respektujemo bordo momčad. Sarajevo je dobro pokriveno u svim linijama, bordo momčad ima nekoliko izvanrednih pojedinaca, a tu prije svega mislim na Saida Husejinovića. Pokazao je protiv Levskog da može sam odlučiti utakmicu i naš glavni zadatak biće zaustaviti ovog fudbalera."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije